четвер, 23 квітня 2020 р.

Вебінар на тему «Використання вебресурсів у профорієнтаційній роботі»

За ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській області 16 березня 2020 року відбувся вебінар на тему «Використання вебресурсів у профорієнтаційній роботі».

На цей захід були запрошені методисти та особи, відповідальні за профорієнтаційну роботу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівщини. У вебінарі взяли участь 35 учасників.  Виявили бажання підключитись і представники профтехосвіти з інших областей України.
Вебінар розпочав директор НМЦ ПТО у Чернігівській області Віктор Гріненко.  Він наголосив на важливісті профорієнтаційної роботи у закладах освіти та актуальності використання вебресурсів за умов карантину.
Про особливості створення та розміщення реклами у соціальних мережах «Фейсбук», «Інстаграм» та використання всеукраїнських і місцевих рекламних інтернет-платформ, таких як prom.ua, olx.ua, еducation.ua, obyava.ua та ін. у профорієнтації розповів Вячеслав Маховка, методист НМЦ ПТО у Чернігівській області. Він поділився з учасниками вебінару своїми знаннями та досвідом.
На фінальному етапі заходу відбувся обмін досвідом учасників вебінару з організації профорієнтаційної роботи на інтернет-ресурсах. 
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Чернігівській області висловлює щиру вдячність усім учасникам заходу і має надію, що вся отримана інформація буде ефективно використовуватися у профорієнтаційній роботі.

Немає коментарів:

Дописати коментар